Scroll to top

Nicholas Brookes, niet-uitvoerend voorzitter, is benoemd tot

De CEO van De La Rue treedt terug na verkoopwaarschuwing

De aandelen van moncler jas sale De La Rue daalden met meer dan 13 procent tot 698 pence om 0949 GMT, nadat moncler outlet sale er werd gezegd dat James Hussey, die 25 jaar voor het bedrijf had gewerkt, zich in een van zijn moncler outlet papierfabrieken neerlegde bij de verantwoordelijkheid voor moncler uitverkoop problemen van ernstige aard. Het bedrijf zei in Juli dat de moncler dames papierfabriek in moncler heren Overton in Zuid-Engeland de productie van een speciaal soort papier opschortte dat vervolgens elders wordt gedrukt om moncler jassen dames bankbiljetten te moncler jassen outlet maken.La Rue vertrouwt erop dat noch de fysieke beveiliging noch de beveiligingsfuncties die in het papier zijn verwerkt, zijn aangetast voor klant, aldus de verklaring. Hugo, 48, was gedelegeerd bestuurder bij de valutadivisie van De La Rue, voordat hij in januari 2018 moncler 2009 tot CEO werd benoemd. https://www.monclerjassenoutlet.nl Een moncler jassen woordvoerder van moncler jas dames sale De La Rue zei dat Hussey niet onder druk van het moncler jas outlet bestuur was gekomen om af te treden en een beslissing te nemen was nog niet bereikt over de vraag of hij een moncler jassen heren sale beloning zou ontvangen. Iemand die er ontzettend lang geleden moncler jassen heren sale was, iemand die zeer gerespecteerd was in de branche, zei Paul Jones, een analist bij Panmure Gordon. Hussey was gezien als een insider van de industrie met sterke internationale contacten, wat betekende dat hij goed geplaatst was om de bedrijfsrelaties met klanten over de hele wereld te onderhouden, zei moncler sale Jones. iemand moncler jassen heren met een schat aan ervaring, iemand met veel contacten en in deze industrie het allemaal over contacten, Jones zei. Een heel ongewoon bedrijf, het is moncler jas heren geen bedrijf met structurele problemen, je hebt moncler jassen dames sale een bedrijfsarts nodig, je hebt een industrieman nodig en (Hussey, een industrieman, zei hij.) De La Rue, die ook paspoorten maakt, waarschuwde in juli dat de verkoop in 2010 moncler nederland en 2011 lager zou zijn dan verwacht nadat het de productie in de moncler jas heren sale papierfabriek had opgeschort. [ID: nLDE66J1I7] Het is onwaarschijnlijk dat de impact van het probleem van de papierfabriek op de bedrijfsfinanciën in de nabije toekomst moncler jas dames zal worden aangekondigd, aldus De La Rue. Nicholas Brookes, niet-uitvoerend voorzitter, is benoemd tot uitvoerend voorzitter en financieel directeur Colin Child heeft heeft de extra functie van chief operating officer overgenomen totdat Hussey-vervanger wordt genoemd. ($ 1 = .6380 pond) (bewerking door Erica Billingham en Simon Jessop).

Related posts

Post a Comment